A TÝM, DOROST

PODZIMNÍ ČÁST SEZÓNY JE ZA NÁMI. A TÝM V POSLEDNÍM ZÁPASE SCHYTAL DEBAKL..

PODZIMNÍ ČÁST SEZÓNY JE ZA NÁMI! ✔️ŽÁCI BUDOU SVÉ ZÁPASY DOHRÁVAT 25.11., OSTATNÍ TÝMY MAJÍ POSEZÓNNÍ ODPOČINEK! 🏖 V PŘÍŠTÍCH DNECH VÁM NABÍDNEME ZHODNOCENÍ PŮLI SEZÓNY OD TRENÉRŮ JEDNOTLIVÝCH DRUŽSTEV! 📝

————————————————————————————————————

🅰️ TÝM V POSLEDNÍM PODZIMNÍM ZÁPASE SCHYTAL POŘÁDNÝ VÝPRASK. MNOHO ABSENCÍ A JASNÁ PŘEVAHA SOUPEŘE ZNAMENALA POTUPNÝ DEBAKL 0:13..

KŘENOVICE A 0:13 (0:6) DRNOVICE

1️⃣1️⃣ Jegla🧤 – Jochman, Doležal, Vosmek, Klimek©️ – Světelský, Baják, Borovský, Večeřa – Obhlídal, Drápal J.

🔁 Střídání:

67’ Fuksa – Drápal

74’ Kramčík – Světelský

81’ Plachetka – Obhlídal

81’ Borovský M. – Jochman

📝 Report od Toma Rozkopala:

Křenda si k poslednímu podzimnímu špílu pozvala „Drnky“. Vyškec derby. A hlavně se jednalo vo první tým tabulky. A taky že to byla jízda. Křenda je dost pobitá, a tak museli vypomoci kluci z Benfyky, abychom dali jedenáctku. Hrajeme ke koncu podzima prostě a jednoduše s tem materiálem, co k ruce máme. A ten matroš je bída no!!

Na první gól se nijak nečekalo. 3.min gološ Koubyč vyběhne k balonu až na boční hranicu šestnáctky, balon Koubyč nezíská, naopak mičuda odpadne ze sóboja více k pomezní lajně, druhé Drnovák ze dvaceti metrů a velkýho úhla pohotovo pošle horem balon do sítě – 0:1. 6.min hosté pošló balon na postranní lajnu, kolík potahne a posílá střílené centr před góla, na zadní tyči má fíka na čapě další Drnovák, ale ze sedmi metrů vysoko přestřelí našu klec!! 8.min trma-vrma v našom malým vápně, zničehonic vyletí drnovická čapa a balon prdne do tyče!! 9.min na přední tyč si seběhne kolík, keré z pěti metrů uklízí do góla pozemní pobídku ze strany – 0:2. 12.min drnovické nákop, Karlos Klimek na šestnáctce přizvedne balon za sebe Koubyčovi, ale ten jak na potvoru se vydal mičudu posbírat na šestnáctku, takže hlavičkované balon Koubyča přeletí a doskáče do prázdné sítě – 0:3. 15.min Drnovák ze 14 metrů pohotovo z první napálí mičudu, kerá míří doprostřed branky, kde je i Koubyč na míč krátké – 0:4. 17.min centr se snáší do šestnáctky, z malýho čtverca hlavó uklízí Drnovák pod víko – 0:5. Kurnik, to je cvrkot!! 17 minut hry a už je vo pět branek čili po zápase!! 21.min konečně jakés takés pokus aj na druhé straně hřišča. Bajec ze dvaceti metrů po zemi vypustí, mičuda končí dva metry za zadní tyčkó. 24.min Drnovák si šteluje trestňák ze 30 metrů, mičuda o půlmetr mine zadní tyč!! 25.min Karlos zahráva daleké přímák vod postranní lajny na zadní tyč, Drápalík vrací hlavó do prostoru před góla, tam sice nikdo z našich, ale daleko za přední tyčkó se do skákajícího balonu opře Světlo, pumelica z deseti metrů prosviščí půldruhýho metru nad předním vinglem!! 40.min Koubyč vyráží drnovické pokus na zadní tyči ze 14 metrů, balon ale vyrazí jen k zadní tyči, kde je druhé Drnovák, keré ze tří metrů napálí balon pod víko – 0:6.

50.min střílené balon ze strany na hranicu šestnáctky, letící balon z první napálí kolík, jehož kvér končí na zadní tyči od níž skončí balon v síti – 0:7. Hezky trefený!! 54.min drnovické roh letí na zadní tyč, hlafson letí křížem k tyči přední – 0:8. 59.min rychlé kontr Drnovic. Na půlce po zemi vysunutí za obranu do nájezdu. Kolík najížďá, z vápna vypustí pumelicu, Koubyč vyráží jen za sebe do sítě – 0:9. 65.min drnovické roh, na zadní tyči hlafson letí dolů k tyči zadní, Koubyč zákrokem vykopne do výše, snášející mičudu před brankovó čáru Drnovák dotlačí přes našu nedůraznó vobranu – 0:10. 66.min koblížek /L.Obhlídal/ lapne před šestnáctkó mičudu a namíří si to ku gólu. První chlapa vobejde, s druhým už se přetlačuje vo mičudu, nakonec se k balonu protlačí, ze šesti metrů napálí mičudu v gólofce metr nad hostující svatyňu!! 79.min nákop na urvané vagón, nájezd ze strany, Koubyč vybíhá, brkoš jej ze 13 metrů podstřelí k přední tyči – 0:11. 84.min úprk po lajně, po zemi nabití na pendu, kolík uklidí mičudu po zemi k tyči – 0:12. 88.min drnovácké roh letí na zadní tyč, hlafson křížem končí u přední tyče – 0:13. 90. Drnovák má hlafson na přední tyči, ale o metr mine zařízení!! Uf!! Je konec. Konečně. Kluci se snažili, ale to na Drnky nestačí, konkurenceschopná Křenda s tem torzem týmu prostě a jednoduše nebyla.

————————————————————————————————————

DOROST ÚJEZD/ KŘENOVICE 0:1 ŽAROŠICE

🟨 Krauer, Slabyhoudek

Leave a Reply