DOROST

DOROST – SEZÓNA 2023/2024

Sdružený tým dorostu vybojoval deváté místo se ziskem 27 bodů. Nejlepším střelcem týmu se stal s devíti góly Václav Kroutil. ⚽️

——————————————————————————————

⚽️Nejlepší střelci:

9 branek – Václav Kroutil

7 branek – Vojtěch Krauer

5 branek – Tomáš Fojtík, Jakub Ondrejka, Dušan Slabyhoudek

4 branky – Jan Plachetka

3 branky – Tomáš Kramčík

🟨 Nejvíce žlutých karet:

7 karet – Vojtěch Krauer

5 karet – Dušan Slabyhoudek

4 karty – Tomáš Fojtík, Marek Doležel, Michal Borovský

3 karty – Tomáš Kramčík

—————————————————————————-

📝 Hodnocení sezóny 2023/2024 od trenéra dorostu Tomáše Tesaříka:

Jarní část sezóny hodnotím pozitivně. Přípravu na jarní část sezóny jsme zahájili v hale v domácích podmínkách. Dále nás čekalo velké množství přípravných utkání, každoroční Starez cup a soustředění v Rašovicích. Příprava se vyvíjela slibně a v utkáních se nám jak herně, tak i výsledkově dařilo. Bohužel na konci přípravy přišlo vážné zranění Honzy Cenka a menší zranění Honzy Plachetky, které se s ním táhlo bohužel celou jarní část. Po prvním mistráku se na listinu zraněných přidal další tahoun mužstva Dušan Slabyhoudek, takže celou jarní část odehrál vesměs mladší dorost. Bohužel výsledky proti starším klukům nebyly zrovna ideální. Jedná věc jsou výsledky, ale radost mi dělala předvedená hra. S každým týmem jsme hráli více než vyrovnané utkání a nemyslím si, že by jsme při prohraných zápasech byli horším týmem a kolikrát jsme prohráli po šťastné brance soupeře. Bohužel nás celé jaro trápila otřesná produktivita v koncovce. Na každou branku jsme se vždy strašně nadřeli a bohužel bez vstřelených branek to nejde.

Každopádně do další sezóny se máme od čeho odrazit a věřím, že v další sezóně se bude dorost pohybovat v jiných patrech tabulky.

Leave a Reply