B TÝM

B TÝMU SE NEPODAŘIL DOMÁCÍ ZÁPAS S DRAŽOVICEMI A PROHRÁL 4:1

JEDINÝ GÓL VSTŘELIL KRÁSNOU STŘELOU LUKÁŠ PROCHÁZKA. 💥⚽️

KŘENOVICE B 1:4 (1:2) DRAŽOVICE

⚽️ 32’ Procházka

🟨 Procházka, Borovský

1️⃣1️⃣ Brunclík🧤 – Krauer, Sedláček, Kovač, Lattenberg – Horáček, Doležal©️, Procházka, Hausner – Fojtl, Paleček

🔁 Střídání:

46’ Štefl – Kovač

71’ Borovský – Hausner

89’ Zemánek – Sedláček

89’ Fuksa – Fojtl

📝 Komentář utkání od Toma Rozkopala:

Mimořádně v nedělu si křenofská benfyka na svůj pažit pozvala Dražovice. V sobotu se totiž vydařila celodenní sótěžení křenofskéch organizací ve vaření gulášů. Dražovice představovaly třetí mač sezony.

Hned po třiceti vteřinách si hosté připsali první střelecké pokus na góla. Kvér letěl tři metry nad našu klec. 4.min Anton Kovač napálí trestňák z pětadvaceti do zdi, tento odražené balon doskáče zpátky k Antonovi, jehož druhé pokus prosviščí metr vod předního vingla!! 6.min Dražováci majó gólofku. Brkoš z deseti metrů, velké úhel, po zemi, mičuda si umete cestičku půlmetr za zadní tyč!! 12.min kozlík /Lukša Procházka/ rozehráva rohové kop. Zakrótí jej přímo do kase, hostující gološ s námahó vyškrábne zpod břevna!! 27.min hosté majó trestňák ze sedumnácti metrů, brkoš fikaně po zemi podkopne vyskakující zeď, ofšem patnáctileté mlaďoch Ondra v našom gólu se v nedbalkách nachytat nenechá. Prvním zákrokem vyrazí mičudu pomale se šórající k tyči, aby pak Ondra po čtyřech doskákal k balonu a vyhodil míč na rohové kop před dotírajícím dalším Dražovákem!! 30.min kozlík z druhé vlny nasolí mičudu z pětadvaceti metrů, mičuda letí, před gološem skočí, ale gološ se překvapit také nedá a vyrazí mičudu na rohové kop!! 32.min kozlík si navede balon a prásk křížem z pětadvaceti. Gološ si připíše zákrok, ale mičudu vyrazí jen do tyče, vod níž mičuda končí v síti – 1:0. 34.min Zdenál Féčko se urve po své lajně, vlítne zboka do šestnáctky a namaže po zemi na šestnáctku. Číhající Palec prásk, vobránce kvér zblokuje, mičuda končí na malém vápně u zadní tyče pod čapama kozlíka, jenž svým zakončení zblízka jen nasolí gološa!! Strašná škoda!! 40.min Křenda zahrává rohové kop, obrana odrazí, Anton napálí tento odražené balon ze třiceti metrů, ale sestřelí jen Dražováka na šestnáctce, keré duchapřítomně vyšle kolmicu dopředu a rázem je tu bleskové výpad do naší rozhozené defenzivy, dva na jedneho. První brkoš lapne balon a vezme celó akcu na sebe. Na půlce hřišča klika Dejvovi Sedláčkovi a pádí ve dvojici na gološa Ondry. Na šestnáctce dlóhá klika vyběhnufšímu Ondrovi, aby poté balon z deseti metrů po zemi zasunul do sítě – 1:1. 45.min hlafson na zadní tyči letí pod víko, gološ Ondra mičudu sice prvním zákrokem vytahne zpod břevna a druhé Ondrůf zákrok již je zpacifikování balonu do náruče. Ofšem pomezní je férové a upozorní hlavního, že tato náruč již byla za brankovó čáró – 1:2. A tak těsně před vod odchodem do kabin na svačinu Křenda inkasuje „gól do kabin“.

55.min křenofské přetažené centr, daleko za zadní tyčkó číhá „mladé gaston“ Vojta Štefl, jeho zakončení ze 13 metrů ale postrádá dostatečnó razancu, a tak gološ na pohodu vystřelené balon na pohodu posbírá. 57.min Zdenál Féčko si navede mičudu a prásk, z vosumnácti metrů po zemi k tyči, gološ sice nadvakrát, ale zkrotí mičudu!! 62.min Dražovák frnk po lajně, nabije balon na přední tyč, brkoš zakončí metr vedle!! 64.min Myšák Horyna skusí ze dvaceti metrů po zemi. Je zblokován na rohové kop!! 65.min vysoké balon se snáší do hostující šestnáctky, tento letící míč skusí z votočky poslat do sítě kozlík, osamocen na pendě, ale netrefí z luftu balon, jak by si kluk sám představoval. 2 metry vedle!! 72.min kozlík pošle svícu za zadní tyč, mladé gaston ale úplně netrefí letící mičudu. Dva metry vedle brankovýho zařízení. 80.min kozlík mistrně trefí skákající mičudu, přes pětadvacet metrů vod góla, pěkně křížem do zadního vingla. Dražovácké gološ se vyznamená a vyráží mičudu mířící do zadního vingla!! Bravo, pane gološ!! 88.min bleskové výpad do naší vabank hry. Úprk po lajně, namazání na přední tyč, Myšák Latta v rámci snahy se procpat k balonu dříve než útočník, si pošle balon do vlastní sítě – 1:3. 90. + 2 Dražovák předvede individuální akcu, po sóle vlítne do šestnáctky a prásk po zemi k delší tyči – 1:4. Je konec, již se nic nedá dělati. Benfyka prohrává domácí mač s Dražovicama. Možem jen a jen sklonit hlavy a pogratulovat vítězovi do Dražovic. Za téden vyrazí benfyka do „Bučánek“ (NE 10.00).

Leave a Reply