A TÝM, B TÝM

A TÝM ZVLÁDL DRAMATICKÝ ZÁPAS S BABICEMI, B TÝM NESTAČIL NA VELEŠOVICE A PROHRÁL 2:0..

KŘENOVICE A 1:0 (1:0) BABICE NAD SVITAVOU

⚽️ 29´ Fuxa

🅰️Golda

🟨 Fuxa, Kübl, Krauer

1️⃣1️⃣ Sova🧤 – Večeřa, Procházka, Krauer, Pauřík©️ – Buček, Borovský, Kübl, Golda – Světelský, Fuxa

🔁 Střídání:

67’ Kolesnáč – Buček

83´ Ondrejka – Světelský

83´ Plachetka – Procházka

📝 Komentář utkání od Toma Rozkopala:

V nedělu do Křendy ke špílu zavítal sok znedaleka. 26 kiláků vzdálené Babice nad Svitavou. Sópeř, na kerýho moc Křenda neumí!! Ze šesti vzájemnéch zápasů v historii urvala Křenda jen bod za plichtu 2:2 v úplně prvním střetnutí, kerý se hrálo na podzim 2017 v Babicách. Poté Křenda rupla s Babicama 5x v řadě (z teho třikrát doma). No nic, deme na plac.

Na těžkém, mokrém, terénu se hrála bojovná a rychlá férofka. Hned asi ve třetí minutě nevybíravým způsobem dorážel na gološa sbírajícího skákající mičudu rychlík Martin Fuxa. Následovala žlutá karta pro Fuxyka a snad pět minut se nehrálo kvůli ošetřování. 12.min první gólofka. Naši kuci stopeři si dávajó přednost, kdopak vodkopne mičudu, až přiletí mezi váhající dvojicu Babičák a pohotově ze 14 metrů dlóbne balon k tyči, gološ Dejf zkrotí u tyče balon!! 16.min babické snajpr se prodere do šikovné palebné pozice, nasolí ze strany mičudu z vosmi metrů nahoru k tyči, gološ Dejf parádním reflexem vyráží gólofku mimo své tyče!! 17.min vysunutí Fuxyka za obranu, ten vlítne zboka do šestnáctky a hledá naďénó příhró pod sebe Křenováka, bohužel hledá spoluhráča marně. Škoda, bylo tam místa ažaž!! 23.min Babice zahrávajó rohové kop, na přední tyči hópne brkoš, hlafson ze šesti metrů křížem končí půlmetr za zadní tyčkó!! 24.min Fuxyk se v šestnáctce z těžkého úhla votočí s balonem, patnáct metrů vod góla. Polocentr, polokvér prosviščí půlmetr za zadním vinglem!! 29.min Kevin Golda čechrá rohové kop, na přední tyči do padajícího balonu trkne palicó Fuxyk, jeho hlafson končí u zadní tyče v síti – 1:0. 31.min Bučíno se s balonem u čapy protahne do šestnáctky, jeho pumelica z jedenácti metrů letí přesně do míst, kde stojí strážce hostující kase!! 33.min Bučíno pošle před kasu střílené centr, na hranici malýho čtverca lehce tečuje Mara Kyblík, gološ se ale překvapit nenechá a čapne mičudu!! 35.min nákop na stranu, Světlo ze šestnáctky pošle po zemi křížem ku brance, gološ čapne u zadní tyče Světlův střelecké pokus!! 44.min nabití ze strany, Babičák na šestnáctce z první pošle po zemi ku naší kase, ale jen do míst, kde je připraven gološ Dejf!!

48.min babické brkoš se rozběhne za nákopem, ze strany samostatně pádí na Dejva, povedené lobánek ze dvaceti metrů užuž končí v síti, na brankové čáře zastaví balon přibíhající Čeřka!! Paráda, Žany!! 51.min kmitající Mara Kyblík vystihne na půlce hřišča příhru v babické defenzivě, potahne balon, pučí jej na stranu Bučínovi, ten čechrá na zadní tyč. Fuxyk má gólofku na čapě, ale z vosmi metrů netrefí ideálně snášející se mičudu, ta končí tři metry vedle!! 52.min Babice majó roha, hlafson na přední tyči ze šesti metrů končí metr vedle přední tyče!! 68.min Bobřík centruje na zadní tyč, Fuxyk z devíti metrů trkne hlavó, ale jen do míst, kde je připraven babické gološ!! 69.min babické střelecké pokus po zemi z vápna končí na zadní tyči!! Hned následuje bleskové kontr Křendy, dva na jedneho. Světlo potahne po lajně, namaže na šestnáctku, Mara Kyblík trocha přibrzdí akcu, následně se Kyblík vytočí do palebné, kvér se ale Marovi šeredně nepovede a končí hooooodně vedle!! 71.min Koleso vede po postranní lajně vod půle balon, vysune za obranu Fuxyka, ten střílené centr na zadní tyč, Bobřík v gólofce, těžké balon ze sedmi metrů akrobaticky Bobřík trefí vysoko na nebesa!! Ach jo!! Za chvilenku ale Bobřík na druhé straně naopak zachrání Křendu, dyš vyhlavičkuje z brankové čáry babickó hlavičku mířící do sítě!! 75.min Babičák vypustí ze dvaceti metrů po zemi, přímo do postavení gološa Dejva!! 82.min Babice vhodí do hry dlóhé aut, prodlóžení hlavó, ve středu šestnáctky z patnácti metrů kořeň napřahuje, jeho pokus uletí tři metry nad. Zajímavá příležitost!! 86.min Koleso vyšle za obranu Fuxyka, ten jedna klika, druhá, seštelování si balonu a pác křížem ku brance. Mičuda po zemi končí metr za zadní tyčkó!! Óbr škoda!! 90.min +1 Koleso vypustí z třiadvaceti metrů, metr vedle hostující klece!! 90.min +2 mlaďoch Koubyč Ondrejka vyzobne na půlce babickó příhru, pučí balon do strany, Fuxyk pošle pohotové střílené centr před góla, skluzující Kevin Golda vo krapet nedošáhne na letící balon!! Rozhoda nastaví 5 minut a 33 sekund, přesto Křenda udrží jednobrankové vedení do zdárnýho konca a slaví tak tři body!! Za téden na další mač valí naši borci do 32 kiláků vzdálenéch Lelekovic (NE 15.00).

——————————————————————————————————————————————

VELEŠOVICE 2:0 (0:0) KŘENOVICE B

🟨 Hausner

1️⃣1️⃣ Jegla🧤 – Slezák, Borovský, Procházka, Sedláček – Spáčil, Doležal©️, Lattenberg, Baják, Horáček – Paleček

🔁 Střídání: Kovač, Hausner, Stančík, Zemánek

Leave a Reply